Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Viduslaiku izklaides

Viduslaiku izklaides

Niedru Lijas, Jaunpils novads, Latvija
(+371) 26336513
Apraksts
SIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - loka šaušanu, šaušanu ar arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu, viduslaiku kalēja darba demonstrāciju, laimes liešanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. vācu kaujas metamo cirvju atdarinājumi. Kaļam viduslaiku naudu - 1549, 1551, 1571.g. Rīgā kaltu šiliņu kopijas. Organizējam visdažādākos pasākumus viduslaiku stilā: Sporta spēles "Bruņinieku turnīrs", kur iekļautas arī dažādas senlaicīgas komandu sporta spēles, prezentācijas, pilsētas svētku viduslaiku šovus, ziemassvētku izklaides pasākumus"("Viduslaiku dzīres"). Katram pasākumam tiek izstrādāts oriģināls scenārijs - ņemot vērā ka šos pasākumus vada vairāki viduslaiku personāži, tiek panāta īpaša ticamības gaisotne, ka viss notiek šeit un tagad, un pa īstam. Piedalāmies dažādos pilsētu svētkos, gan ar mūsu atrakcijām, gan ar ielu teātri - veidojam nelielas ainiņas no viduslaiku sadzīves. Mūsu priekšnesumi nav teātris tā parastajā izpratnē - aktieri un skatītājs - mēs padaram skatītājus par dalībniekiem mūsu izrādēs. Uzņēmumiem, kas organizē sporta spēles vai prezentācijas piedāvājam dažādot šos pasākumus ar neparastiem atraktīviem elementiem. Iecienīts pakalpojums ir monētu kalšana ar uzņēmuma logo - šādas piemiņas monētiņas, kuras var izkalt pats, ir ļoti neparasts suvenīrs. Esam izveidojuši īpašu programmu tūristu grupām, kas apciemo Jaunpili - "Bruņinieku skola" - neliels turnīrs, kura laikā katrs dalībnieks izkaļ monētu, šauj ar loku, arbaletu, met cirvi un šķēpu, kā arī var uzmērīt viduslaiku bruņas un ieročus. Kalēja darbnīcā katrs var izliet laimīti vai izmēģināt roku kalšanā. Pēc turnīra grupas gaida "viduslaiku mielasts" - mielasts ar autentiskiem viduslaiku ēdieniem un dzērieniem, kura laikā tiek pastāstīts par ēšanas paradumiem un dažādu ēdienu izplatības vēsturi. Jaunums - loka šaušanas entuziastiem un jebkuram, kam ir interese un vēlēšanās iepazīties ar šo sportu ir iespējums iegādāties nepieciešamo inventāru - tradicionālos lokus, bultas, u.c. aprīkojumu. Apmeklējot mūsu teritoriju Jaunpilī varat iegādāties suvenīrus - krūzītes, kalendārus, sērkociņus un Jaunpils pils īpašnieku dzimtas pārstāvja Johana fon der Rekes laikā kaltā šiliņa kopiju.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtrakciju parki, Atrakcijas Skatīt vairāk   Cirvja mešana Skatīt vairāk   Šķēpa mešana Skatīt vairāk   Šaušana ar arbaletu Skatīt vairākNaudas kalšana un laimes liešana Skatīt vairākŠaušana ar loku Skatīt vairākViduslaiku dzīres, viduslaiku kāzas, viduslaiku turnīrs (Viduslaiku izklaides) Skatīt vairākBruņinieku skola (Viduslaiku skola)2.85 - 4.27 € Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 142363
Meklēšanas rezultātos parādīts : 165719


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vuolake Hotelli, viesnīca
Vuolake Hotelli, viesnīcaVuolake - mājīga viesnīca visai ģimenei ezera krastā, 15 minūšu braucienā no Jyvaskyla. Viesnīca ir 26 istabiņas, telpas svinībām, konferencēm un banketiem. Sauna.
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumiMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Bucefāls, krodziņš
Bucefāls, krodziņšKrodziņa Bucefāls - telpas banketiem, galdu klāšana, karstais galds un aukstais galds. Viesu nams, pirts, baseins.
Baižas, stādaudzētava
Baižas, stādaudzētavaStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
SPA Estonia, SPA viesnīca
SPA Estonia, SPA viesnīcaSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Visi banneri